top of page
  • Foto van schrijvermr. Mark Smits

Smits Legal, al 6 jaar een begrip in Rivierenland

Bijgewerkt op: 27 mei 2021

Tiel – Deze maand vieren de bedrijfsjuristen van Smits Legal haar 6 jarig bestaan. Wat begon als een ‘starter van het kwartaal’, uitgeroepen door de Rabobank, is uitgegroeid naar hét bedrijfsjuridisch kantoor in Rivierenland. Smits Legal werkt dagelijks voor ruim tientallen klanten die voornamelijk uit haar regio afkomstig zijn. De rek is er nog steeds niet uit. “We groeien door”; aldus Mark Smits.


“Maak het verschil”; is het motto van Mark Smits oprichter van Smits Legal. De naam van zijn onderneming is wellicht niet origineel. “Bij de oprichting van mijn bedrijf had ik weinig tijd om aandacht te besteden aan de naam. Ik had bedrijven waarvoor ik aan de slag moest. Inmiddels is de naam zo bekend dat ik het niet meer ga veranderen. “Dat is zonde”; aldus Mark.


Vernieuwing in de juridische wereld


De manier van werken bij Smits Legal verschilt van andere juridische kantoren. “Wij zorgen ervoor dat een bedrijf haar juridische zaken goed op orde heeft. Hierdoor kunnen dure juridische procedures vaak worden voorkomen” aldus Sander Swuste, bedrijfsjurist bij Smits Legal. Mocht het toch nodig zijn dan gaan de bedrijfsjuristen van Smits Legal een rechtszaak niet uit de weg.

Bij Smits Legal heeft u de beschikking over uw eigen team van bedrijfsjuristen. Dit kan per losse opdracht maar ook via een handig voordeel abonnement. Door middel van het abonnement kunt u uw contracten laten controleren, snel een juridische vraag stellen via de Helpdesk of uw openstaande incasso uploaden in uw eigen klantomgeving. “Dit is een duidelijk verschil met de meer traditionele kantoren”; aldus Sander. Vele bedrijven in Rivierenland hebben inmiddels dit nieuwe concept omarmt.


Elk bedrijf is welkom


Smits Legal is landelijk actief maar heeft haar focus op Rivierenland. “Onze juristen komen uit dit gebied en kunnen zo snel inspelen op de veranderende markten. Zij weten als geen ander waar bedrijven mee te maken kunnen krijgen. Of het nu bijvoorbeeld gaat om grote franchise organisaties of kleine zelfstandigen iedereen heeft zo nu en dan behoefte aan goede juridische bijstand.” aldus Mark. Doordat Smits Legal is aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Bedrijfsjuridische adviseurs, de NEVOA, zorgen de bedrijfsjuristen ervoor dat zij continu vaktechnische opleidingen volgen om zo de juiste kwaliteit te leveren die haar klanten verdienen.

“Ons laagdrempelige en persoonlijke benadering slaat aan. Bij ons geen dure maatpakken met marmer tegen de muur. Maar deskundige juridische bijstand op elk moment van de dag”; aldus Mark. "Door middel van ons cliëntenportaal hebben onze klanten 24/7 inzicht in de status van de dossiers"; vult incassospecialiste Fleur Baas aan. De bedrijfsjuristen bij Smits Legal zitten vol energie om de bedrijven in Rivierenland nog voor jaren te voorzien van juridische hulp.Heeft uw organisatie of bedrijf een juridische vraag of probleem, of heeft u openstaande facturen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met de bedrijfsjuristen van Smits Legal.


T: 085 - 7500 200

E: secretariaat@smitslegal.nlMark Smits en Fleur Baas


64 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page