top of page
  • Foto van schrijvermr. Mark Smits

Openstaande facturen? Laat ze incasseren via Smits Legal.

TIEL - Lange openstaande facturen brengen wellicht zorgen met zich mee, u wilt uw klanten graag behouden, maar toch vriendelijk verzoeken de facturen te betalen. De bedrijfsjuristen van Smits Legal nemen dit werk graag voor u uit handen. Incassospecialist Mark Willemsen zegt hierover: "Bij Smits Legal vinden wij het belangrijk dat een incassoprocedure volgens de wettelijke regels verloopt. Door op een nette maar dringende wijze te verzoeken om te betalen worden vorderingen veel sneller voldaan. Voor onze incassoklanten is onze expertise over het (op tijd) laten betalen van openstaande facturen een belangrijke meerwaarde voor haar financiële planning".


Maatwerk

Smits Legal

De bedrijfsjuristen van Smits Legal nemen voor vele klanten het hele debiteurenbeheer over. Onze werkwijze met de klant is altijd maatwerk. Voorafgaand inventariseren wij samen met onze klant wat exact de wensen zijn. Onze juristen onderhouden met u korte lijnen en maken de geïnde bedragen direct aan u over via onze derdengeldenrekening. Op die manier kan Smits Legal optimaal

inspelen op uw bedrijfsprocessen. Mark Willemsen geeft aan: "Mocht een debiteur, om wat voor reden dan ook, niet willen of kunnen betalen dan sta ik, of mijn collega juristen, klaar om in overleg met onze kant een incassoprocedure te starten. Het voordeel hierbij is dat wij inzage hebben in de geschiedenis van het dossier. Dat werkt voor zowel de klant als voor ons prettig en scheelt de klant een hoop tijd en kosten".


Wat is het voordeel van het uitbesteden van uw debiteurenbeheer?

  • Minder financiële risico's

  • Verbetering van uw cashflow

  • Minder afschrijvingen op debiteuren

  • Besparing van tijd en kosten inzake het debiteurenbeheer

  • Mindere behoefte aan financiering, waardoor ook lagere (rente-)kosten

  • Direct juridisch op orde, door een juiste dossiervorming

  • 24 / 7 inzage in uw dossiers door middel van ons incassoportaal


Meer informatie?


Wilt u meer informatie in het kader van het debiteurenbeheer? Of heeft u direct hulp nodig met uw openstaande facturen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij of met mijn collega's op.


085 - 7500 200

mark.willemsen@smitslegal.nl incasso@smitslegal.nl


Ik help u graag!

Bedrijfsjurist - Incasso Specialist

Mark Willemsen Bedrijfsjurist - Incasso specialist


41 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page