top of page

OVER ONS

Smits Legal B.V. is een toonaangevende speler op het gebied van diverse rechtsgebieden, incassozaken en detachering. 

 

Wij werken dagelijks voor onze klanten vanuit Tiel, in het centrum van ons land. Hierbij helpen wij onze klanten door ze volledig te ontzorgen in het kader van juridische procedures of juridische documenten. 

 

Daarnaast incasseren wij op strategische wijze gelden van onze klanten. Wij maken hiervoor gebruik van alle beschikbare middelen en ruime ervaring. Smits Legal is voor zowel particulieren als voor ondernemingen een sterke partner.

Mark Smits

PERSOONLIJKE AANPAK

"Wij zijn graag uw partner in business om gezamenlijk uw doelen te bereiken"

Smits Legal maakt graag het verschil. Hoge juridische kosten of kosten voor een incassotraject zijn bij ons kantoor niet nodig. Wat wij bieden? Kwaliteit.

 

Smits Legal maakt geen gebruik van standaard brieven. Ons kantoor gaat voor een persoonlijke aanpak. Daarbij krijgt elke zaak van ons de maximale aandacht door betrokken en laagdrempelig te werk te gaan. Alleen dan kunnen we resultaat neerzetten. Hierbij werkt ons kantoor nauw samen met de beste partners voor de meest scherpe tarieven.


Passie


Samen met onze gepassioneerde mensen maken wij van elke dag een nieuwe uitdaging om onze opdrachtgevers te helpen met juridische geschillen, incasso’s of advies. Onze kennis breiden wij voortdurend uit door deel te nemen aan relevante trainingen en cursussen. Via onze eigen moderne website, hebben onze zakelijke klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week inzicht in het incassodossier. Daarnaast zijn wij overdag altijd bereikbaar om u professioneel te woord te staan. Zo geven we onze opdrachtgevers de beste service die zij nodig hebben.

Maak kennis met ons team

Smits Legal bestaat uit een team van ervaren en professionele bedrijfsjuristen.

Onze mensen hebben een verschillende juridische achtergronden en ervaringen.
Ons kantoor heeft alle expertises in huis om uw bedrijf of organisatie professioneel bij te kunnen staan. Een bedrijfsjurist op maat. Indien noodzakelijk maken wij gebruik van onze flexibele schil, dit door inschakeling en/of samenwerking met aan ons kantoor gelieerde externe advocaten of bedrijfsjuristen.

WhatsApp Image 2020-10-02 at 12.14.41 (2

mr. Mark Smits

  • Grey LinkedIn Icon

Ondernemingsrecht, Insolventie- en Incassorecht, Huur- en Vastgoedrecht

WhatsApp Image 2020-10-02 at 12.14.40.jp

Sander Swuste

  • Grey LinkedIn Icon

Arbeidsrecht, Bestuursrecht, 

Ondernemingsrecht, Verbintenissenrecht

WhatsApp Image 2020-10-02 at 12.14.41 (1

 Fleur Baas

  • Grey LinkedIn Icon

 Insolventie- en Incassorecht, Debiteurenbeheer

mark-willemsen.jpg

Mark Willemsen

  • Grey LinkedIn Icon

 Insolventie- en Incassorecht, Debiteurenbeheer

njv.png

Lid van Nederlandse Juristen Vereniging

Smits Legal werkt samen met een groot aantal MKB'ers in heel Nederland. Wij weten dus als geen ander waar deze bedrijven behoefte aan hebben.

 

Door onze lidmaatschap van de Nederlandse Juristen Vereniging praten wij actief mee over de toekomst van het recht. Zo kunnen wij de belangen van onze klanten meenemen in de ontwikkelingen van het recht. 

Lid van Beroepsorganisatie Bedrijfsjuridisch Adviseurs

Smits Legal is lid van de NEVOA. Hierdoor zijn wij gehouden om ons werk te doen aan de eisen van de beroepsorganisatie. Onze bedrijfsjuristen leven de gedragsregels na en volgen continu vaktechnische opleidingen. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit leveren die onze klanten verdienen.  

logo-NEVOA.png

CONTACT

Smits Legal | Bedrijfsjuristen

Biezenwei 23 -03 

4004 MB TIEL 

Nederland

www.smitslegal.nl

secretariaat@smitslegal.nl

info@smitslegal.nl

incasso@smitslegal.nl

085 - 7500 200

Inloggen Incassoportaal

Je gegevens zijn verzonden!

bottom of page