OVER ONS

Smits Legal B.V. is een toonaangevende speler op het gebied van juridisch advies, incassozaken en detachering. 

 

Wij werken dagelijks voor onze klanten vanuit Tiel, in het centrum van ons land. Hierbij helpen wij onze klanten door ze volledig te ontzorgen in het kader van juridische procedures of juridische documenten. 

 

Daarnaast incasseren wij op strategische wijze gelden van onze klanten. Wij maken hiervoor gebruik van alle beschikbare middelen en ruime ervaring. Smits Legal is voor zowel particulieren als voor ondernemingen een sterke partner.

PERSOONLIJKE AANPAK

"Wij zijn graag uw partner in business om gezamenlijk uw doelen te bereiken"

Smits Legal maakt graag het verschil. Hoge juridische kosten of kosten voor een incassotraject zijn bij ons kantoor niet nodig. Wat wij bieden? Kwaliteit.

 

Smits Legal maakt geen gebruik van standaard brieven. Ons kantoor gaat voor een persoonlijke aanpak. Daarbij krijgt elke zaak van ons de maximale aandacht door betrokken en laagdrempelig te werk te gaan. Alleen dan kunnen we resultaat neerzetten. Hierbij werkt ons kantoor nauw samen met de beste partners voor de meest scherpe tarieven.


Passie


Samen met onze gepassioneerde mensen maken wij van elke dag een nieuwe uitdaging om onze klanten te helpen met juridische geschillen, incasso’s of advies. Onze kennis breiden wij voortdurend uit door deel te nemen aan relevante trainingen en cursussen. Via onze eigen moderne website, hebben onze zakelijke klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week inzicht in het incassodossier. Daarnaast zijn wij overdag altijd bereikbaar om u professioneel te woord te staan. Zo geven we onze klant de beste service die zij nodig heeft.

Maak kennis met ons team

Smits Legal bestaat uit een team van ervaren en professionele bedrijfsjuristen.

Onze mensen hebben een verschillende juridische achtergronden en ervaringen.
Ons kantoor heeft alle expertises in huis om uw bedrijf of organisatie professioneel bij te kunnen staan. Een bedrijfsjurist op maat. Indien noodzakelijk maken wij gebruik van onze flexibele schil, dit door inschakeling en/of samenwerking met aan ons kantoor gelieerde externe advocaten of bedrijfsjuristen.

mr. Mark Smits

  • Grey LinkedIn Icon

Ondernemingsrecht, Insolventie- en Incassorecht, Huur- en Vastgoedrecht

Sander Swuste

  • Grey LinkedIn Icon

Arbeidsrecht, Bestuursrecht, 

Ondernemingsrecht, Verbintenissenrecht

Linda Velinga BA

  • Grey LinkedIn Icon

Arbeidsrecht,

HR-adviseur

 Fleur Baas

  • Grey LinkedIn Icon

 Insolventie- en Incassorecht, Debiteurenbeheer

CONTACT

Smits Legal B.V.

Biezenwei 23 - 01 

4004 MB TIEL 

Nederland

www.smitslegal.nl

secretariaat@smitslegal.nl

085 - 7500 200

Inloggen Incassoportaal

©2020 SMITS LEGAL B.V. |  KVK-NUMMER 67068456 | ALGEMENE VOORWAARDEN  | PRIVACYSTATEMENT | COOKIEBELEID