top of page
  • Foto van schrijvermr. Mark Smits

Legal-Update 3 mei: Huurrecht

Vrijdagochtend 3 mei om 10.00 uur organiseert Smits Legal een Legal-Update. Deze bijeenkomst staat in het teken van het huurrecht.


Huurrecht

Wanneer u een woonruimte of bedrijfsruimte wilt gaan verhuren krijgt u te maken met het huurrecht. Het is belangrijk om te weten met welk onderdeel van het huurrecht u te maken heeft. In Nederland is het huurrecht in het algemeen onder te verdelen in drie categorieën. Namelijk voor; woonruimte, winkelruimte en bedrijfsruimte. De verhuurders van onroerend goed zijn vaak gebonden aan strikte regels. Een belangrijke afspraak tussen en huurder en verhuurder wordt natuurlijk vastgelegd in de huurovereenkomst. Maar is er natuurlijk meer om rekening mee te houden bij het verhuren van een ruimte.


Meer weten?

Heeft u vragen over bijvoorbeeld huurtermijnen, opzeggingen, lastige huurders of het aangaan van een huurovereenkomst? Of bent u gewoon nieuwsgierig naar het huurrecht? U bent van harte welkom bij onze Legal-Update!


Legal-Update

Smits Legal B.V. organiseert door het jaar heen diverse Legal-Update bijeenkomsten. Dit zijn goede momenten om uw juridische kennis te updaten of om te netwerken met collega ondernemers. Naast de Legal-Update organiseert Smits Legal wekelijks een Gratis Juridisch Spreekuur. Na de Legal-Update heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van het Juridisch Spreekuur.
Aanmelden

Meldt u snel aan voor deze gratis Legal-Update via: secretariaat@smitslegal.nl


Locatie

De bijeenkomst vindt plaats op ons kantoor in de Medelse Poort. Adres: Biezenwei 23 4004 MB te Tiel.


Programma

09:30 Inloop met koffie of Thee

10:00 Welkom door mr. Mark Smits. Bedrijfsjurist en eigenaar Smits Legal B.V.

10:05 Presentatie Huurrecht

10:45 Einde presentatie - Napraten

11:00 (Eventueel) Gratis Juridisch spreekuur

12:00 Einde


56 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page