top of page
  • Foto van schrijvermr. Mark Smits

Legal-Update 28 juni: Arbeidsrecht

Vrijdagochtend 28 juni om 10.00 uur organiseert Smits Legal opnieuw een Legal-Update. Deze bijeenkomst staat in het teken van het Arbeidsrecht en dan met name de nieuwe Wet arbeidsmarkt in balans (WAB).


Arbeidsrecht

Op 1 januari 2020 treed de nieuwe wet arbeidsmarkt in balans (WAB) in werking. Deze wet moet vast personeel aantrekkelijker maken. Daarnaast wordt opnieuw het ontslagrecht aangepast, de ketenregeling en onder andere de WW-premie. Voor het ontslagrecht komen bijvoorbeeld minder strenge voorwaarden voor het ontslag van werknemers in vaste dienst.


Meer weten?

Heeft u vragen over bijvoorbeeld ontslag, ww-premies of arbeidscontracten? Of bent u gewoon nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van Arbeidsrecht? U bent van harte welkom bij onze Legal-Update!


Legal-Update

Smits Legal B.V. organiseert door het jaar heen diverse Legal-Update bijeenkomsten. Dit zijn goede momenten om uw juridische kennis te updaten of om te netwerken met collega ondernemers. Naast de Legal-Update organiseert Smits Legal wekelijks een Gratis Juridisch Spreekuur. Na de Legal-Update heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van het Juridisch Spreekuur.


Aanmelden

Meldt u snel aan voor deze gratis Legal-Update via: secretariaat@smitslegal.nl


Locatie

De bijeenkomst vindt plaats op ons kantoor in de Medelse Poort. Adres: Biezenwei 23 4004 MB te Tiel.


Programma

09:30 Inloop met koffie of Thee

10:00 Welkom door mr. Mark Smits. Bedrijfsjurist en eigenaar Smits Legal B.V.

10:05 Presentatie Arbeidsrecht: Wet arbeidsmarkt in balans (WAB)

10:45 Einde presentatie - Napraten

11:00 (Eventueel) Gratis Juridisch spreekuur

12:00 Einde
42 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page