top of page
  • Foto van schrijvermr. Mark Smits

Smits Legal Bedrijfsjuristen: Trotse sponsor van de Kromhouters


TIEL - Het afgelopen jaar is Smits Legal Bedrijfsjuristen sponsor geworden van De Kromhouters. Eigenaar Mark Smits zegt hierover: "Ik heb zelf altijd met veel plezier bij De Kromhouters gespeeld. Met als kers op de taart de mooie feestjes en gezelligheid. Deze leuke en sportieve ervaringen bij deze club gun ik iedereen”.  


Juridische dienstverlener voor bedrijven


Inmiddels is Mark Smits bijna 9 jaar als ondernemer actief. "Na mijn werkzaamheden als bedrijfsjurist bij de grootbanken ben ik in 2015 met mijn eigen kantoor gestart op Medel in Tiel. Wij richten ons op MKB-bedrijven in regio Rivierenland die behoefte hebben aan goede juridische ondersteuning. Bedrijven met juridische kwesties op het gebied van onder andere huurrecht, bouwrecht, algemene voorwaarden, contracten of facturen die niet worden betaald schakelen ons in. Onze bedrijfsjuristen werken op een laagdrempelige en professionele wijze” aldus Mark.


Incasso


Smits Legal beschikt over een sterke incasso afdeling. De bedrijfsjuristen gaan uit van een persoonlijke aanpak bij het incasseren van de openstaande facturen. "We onderscheiden ons van de incassobureaus doordat we actief de geldende wet- en regelgeving volgen. We zijn altijd up-to-date en gaan snel en effectief te werk. Als het nodig is stappen we ook naar de rechter om de debiteur te dwingen te betalen”, aldus Mark Willemsen.


Volgende generatie op het veld


"Mijn kinderen spelen inmiddels elke woensdag en zaterdag bij De Kromhouters. Vooral de jongste is lekker fanatiek. Ze zijn in ieder geval beter dan hun vader”, grapt Mark Smits. "De gezellige en gemoedelijke sfeer op de club is nog steeds hetzelfde. Dat maakt het als ouders ook leuk om mee te gaan”.


Hebben mensen juridische vragen namens zijn of haar bedrijf? Spreek ons gerust aan op de club of neem vrijblijvend contact met ons op via:


Smits Legal Bedrijfsjuristen

Biezenwei 23 -03

4004 MB Tiel

085 - 7500 200  


Met sportieve groet,


mr. Mark Smits


27 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page