top of page
  • Foto van schrijvermr. Mark Smits

Corona vragen? Neem contact op!

Met de feestdagen in het vooruitzicht komt een tweede lockdown al helemaal niet op een goed moment. Voor veel ondernemers is deze periode juist goed voor extra omzet. Opnieuw is het belangrijk om het hoofd koel te houden en nu te doen wat noodzakelijk is.

Digitaal werken


Onze bedrijfsjuristen werken uiteraard gewoon door. De afgelopen tijd zijn we volledig digitaal gaan werken zodat we de klant optimaal kunnen blijven bedienen. Onze klanten kunnen via het cliëntenportaal precies de status van zijn of haar procedure volgen.

Via zoom, teams, de telefoon of per e-mail kunnen we uitstekend overleg voeren. Onze gerechtelijke procedures lopen daarnaast ook gewoon door.


Wij staat voor u klaar


Smits Legal staat voor u klaar wanneer u juridische hulp kunt gebruiken om bijvoorbeeld zekerheden vast te leggen of personeelsvragen te beantwoorden. Daarnaast kunnen onze specialisten u, onder andere, helpen met vragen rondom uw contracten, incasso's, vastgoed, algemene voorwaarden, etc. Ons gesprek is uiteraard altijd gratis. Neem daarom gerust vrijblijvend contact met ons op.


Overzicht steun- en herstelpakket


Het is voor u als ondernemer ook goed om te weten dat de Rijksoverheid brede steun geeft voor de gevolgen van de lockdown. Er is een steun- en herstelpakket met tijdelijke financiële regelingen. De overheid helpt hiermee grote en kleine (zelfstandige) ondernemers en biedt ondersteuning als werknemers nieuw werk zoeken. Het overzicht vindt u hier.


Bel of e-mail ons gerust vrijblijvend. Kortom; Juist in deze ongekende tijden staat we voor u klaar, over welk onderwerp dan ook. #Blijfgezond.


​​​​​​​Met vriendelijke groet,


Sander Swuste, Fleur Baas, Linda Velinga en Mark Smits


085 - 7500 200

secretariaat@smitslegal.nl


68 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page