top of page
  • Foto van schrijvermr. Mark Smits

Grote opkomst Social Media bijeenkomst


Buren - Afgelopen dinsdag, 22 mei j.l., was de bijeenkomst van Smits Legal en Boelhouwer Administratie en Advies over Social Media anno 2018. Een groot aantal ondernemers had zich aangemeld voor deze bijeenkomst die werd gehouden in de Business School Netherlands te Buren. De bijeenkomst die een informeel karakter kende begon met het voorstellen van de twee organiserende bedrijven.

De heer Leon Tindemans van TTM communicatie vervolgende de bijeenkomst met een uitleg over het slimmer gebruiken van social media voor bedrijven. Met name het online platvorm Linkedin is een uitstekend middel om jezelf als bedrijf te promoten. Facebook en Twitter zijn op zijn retour volgens Tindemans. Dit heeft met name te maken dat bedrijven minder vaak zichtbaar worden gemaakt op deze kanalen. Of je moet hier financieel flink in willen investeren.

Door middel van de interactieve presentatie van Tindemans, voorbeelden van websites van de aanwezige bedrijven werden gebruikt, was de bijeenkomst erg levendig. Ook de veranderingen in het kader van de nieuwe privacy wetgeving, de AVG, werd natuurlijk besproken in het kader van het social media gebruik. Na afloop was er ruime gelegenheid om te netwerken onder het genot van een drankje en een hapje. Al met al een geslaagde bijeenkomst die wellicht een vervolg gaat krijgen. We zijn natuurlijk benieuwd hoe iedereen zijn of haar tips heeft opgepakt.

Foto's:0 weergaven0 opmerkingen
bottom of page