top of page
  • Foto van schrijvermr. Mark Smits

Wij staan voor u klaar

Geachte klant of relatie, 


Deze bizarre tijd brengt veel onzekerheid met zich mee. Het is belangrijk om als ondernemer het hoofd koel te houden en nu te doen wat noodzakelijk is. 


Smits Legal staat voor u klaar wanneer u juridische hulp kunt gebruiken om bijvoorbeeld zekerheden vast te leggen. Dit kan door het vestigen van pandrechten. Daarnaast kunnen wij u, onder andere, helpen met vragen rondom deeltijd WW, het aanvragen ervan of met het oplossen van problemen uit contracten.


BMKB-regeling


Het is wellicht ook goed om te weten dat het ministerie van Economische Zaken en Klimaat borgstaat via de BMKB voor de kredieten aan ondernemers, zodat zij makkelijker geld kunnen lenen. Ondernemers kunnen hiervoor terecht bij kredietverstrekkers, zoals banken. In de reguliere regeling betreft het borgstellingskrediet 50% van het krediet dat de financier, vaak een bank, verstrekt. De borg van de overheid bedraagt 90% van dit borgstellingskrediet.Bel of e-mail ons gerust vrijblijvend. Kortom; Juist in deze ongekende tijden staat we voor u klaar, over welk onderwerp dan ook. 


​​​​​​​Met vriendelijke groet,


Sander Swuste, Caspar Otten en Mark Smits

27 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page