top of page
  • Foto van schrijvermr. Mark Smits

Vastgoedbijeenkomst 4 februari 2020

WEGENS SUCCES HERHAALD


Smits Legal #Update Huurrecht


Een unieke en waardevolle vastgoedbijeenkomst voor (potentiële) vastgoedbeleggers, makelaars en andere geïnteresseerden waarin je wordt meegenomen in de vastgoedontwikkelingen, financieringsmogelijkheden, vastgoedbeheer en juridische aspecten van het beleggen in vastgoed.


Datum: 4 februari 2020


Locatie: Herenboerderij de Hucht Stationsstraat 24 6662BB Elst


Kosten: Kosteloos


Programma:  19:00 uur Inloop 19:30 uur Welkomstwoord 19:35 uur Ontwikkelingen vastgoedmarkt 19:50 uur Financieren van een beleggingspand 20:05 uur Zorgeloos verhuren 20:40 uur Huurrecht 21:00 uur Borrel / Netwerken


Aanmelden: Aanmelding is verplicht i.v.m. het aantal beperkte plaatsen. Aanmelden kan hieronder.
Inhoud bijeenkomst:


Ontwikkelingen in de vastgoedmarkt Een beschouwing op de ontwikkelingen van Proptech, Smart Buildings, Living as a service, nieuwe platformen en vooral hoe kan een goede vastgoedondernemer hierop inspelen? Is een huurder bereid meer € per M2 te betalen?


Financiering van een beleggingspand Investeren in vastgoed is kapitaalintensief. Daarom wordt vastgoed meestal gekocht met een financiering. Daarnaast heeft u het voordeel van het “hefboomeffect”. Hoe werkt dit? Wat kan er gefinancierd worden? Wat is belangrijk bij een financieringsaanvraag?  En hoeveel eigen geld heeft u nodig? Wat zijn realistische aanvangsrendementen in Gelderland?


Zorgeloos verhuren Screenen van huurders? Wist u dat dit verplicht is? En weet u wat er vastgelegd dient te worden in uw dossier? Benieuwd waarom het fiscaal aantrekkelijk kan zijn om een vastgoedbeheerder in te schakelen?

Veel ondernemers en particulieren verhuren onroerend goed. Meestal gaat dit goed met als gevolg een mooi en stabiel beleggingsrendement. Toch zien wij dat het in de praktijk vaak misgaat. Een huurder die niet betaalt en de woning in slechte staat achterlaat. Of er blijkt een hennepkwekerij aanwezig te zijn. Daarnaast moeten verhuurders aan allerlei wetgeving voldoen. Waaronder de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft) en privacywetgeving (AVG). Veel verhuurders en verhuurmakelaars zijn zich hier niet bewust van. Met alle financiële en juridische risico’s van dien!

Huurrecht Wanneer u een woonruimte of bedrijfsruimte wilt gaan verhuren krijgt u te maken met het huurrecht. Het is belangrijk om te weten met welk onderdeel van het huurrecht u te maken heeft. De verhuurders van onroerend goed zijn vaak gebonden aan strikte regels. Het is daarom verstandig om vooraf goede afspraken op papier te zetten voordat het onroerend goed wordt verhuurd. Want met name de huurders van woningruimten en winkelruimten genieten een hoge huurbescherming in geval van een conflict. ​Een belangrijk onderdeel hiervan is natuurlijk de huurovereenkomst. Maar in de praktijk komt er meer bij kijken dan u wellicht doet vermoeden.


Aanmelden: Aanmelding voor deze vastgoedbijeenkomst is verplicht i.v.m. het aantal beperkte plaatsen. Aanmelden kan hieronder.

55 weergaven0 opmerkingen
bottom of page