top of page
  • Foto van schrijvermr. Mark Smits

Smits Legal #Update Huurrecht 3 sept.

Bijgewerkt op: 22 aug. 2019

Vastgoedborrel & bites | 3 september 2019


Een unieke en waardevolle bijeenkomst voor (potentiële) vastgoedbeleggers, makelaars en andere geïnteresseerden waarin u wordt meegenomen in de financieringsmogelijkheden, vastgoedbeheer en juridische aspecten van het beleggen in vastgoed.


Datum: 3 september 2019


Locatie:           Herenboerderij de Hucht Stationsstraat 24 6662BB Elst


Kosten: Geen


Programma:  

15:30 uur Inloop 16:00 uur Welkomstwoord door Vastgoedbeheer Gelderland 16:05 uur Financieren van een beleggingspand door Handelsbanken Arnhem 16:30 uur Zorgeloos verhuren door Vastgoedbeheer Gelderland 17:00 uur Huurrecht door Smits Legal 17:30 uur Netwerken onder genot van borrel & bites 20:00 uur Einde


Aanmelden:    Aanmelding is verplicht i.v.m. het aantal beperkte plaatsen.


INHOUD:


16:05 uur – Financiering van een beleggingspand

Investeren in vastgoed is kapitaalintensief. Daarom wordt vastgoed meestal gekocht met een financiering. Daarnaast heeft u het voordeel van het “hefboomeffect”. Hoe werkt dit? Wat kan er gefinancierd worden? Wat is belangrijk bij een financieringsaanvraag?  En hoeveel eigen geld heeft u nodig? Wij vertellen u graag meer over de financieringsmogelijkheden van de diverse typen vastgoed.


16:30 uur – Zorgeloos verhuren

Screenen van huurders? Wist u dat dit verplicht is? En weet u wat er vastgelegd dient te worden in uw dossier? Benieuwd waarom het fiscaal aantrekkelijk kan zijn om een vastgoedbeheerder in te schakelen?

Veel ondernemers en particulieren verhuren onroerend goed. Meestal gaat dit goed met als gevolg een mooi en stabiel beleggingsrendement. Toch zien wij dat het in de praktijk vaak misgaat. Een huurder die niet betaalt en de woning in slechte staat achterlaat. Of er blijkt een hennepkwekerij aanwezig te zijn. Daarnaast moeten verhuurders aan allerlei wetgeving voldoen. Waaronder de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft) en privacywetgeving (AVG). Veel verhuurders en verhuurmakelaars zijn zich hier niet bewust van. Met alle financiële en juridische risico’s van dien!

Dit kan ondervangen worden door met een professionele vastgoedbeheerder samen te werken. Vastgoedbeheer Gelderland laat alle woningverhuurtransacties onafhankelijk valideren en ziet erop toe dat elke verhuurtransactie voldoet aan de eisen van huurwetgeving, zorgplicht én verhuurveiligheid. Op deze manier verkrijgen huurders en verhuurders een betrouwbare verhuurtransactie en weet u met wie u zaken doet. Door onze grondige screening kunnen wij onze verhuurders bovendien een unieke garantie aanbieden. Deze garantie vergoedt alle schade tot € 50.000.

Echt zorgeloos verhuren is nu mogelijk. Wij helpen u hier graag bij! www.vastgoedbeheergelderland.nl


17:00 uur – Huurrecht

Wanneer u een woonruimte of bedrijfsruimte wilt gaan verhuren krijgt u te maken met het huurrecht. Het is belangrijk om te weten met welk onderdeel van het huurrecht u te maken heeft. De verhuurders van onroerend goed zijn vaak gebonden aan strikte regels. Het is daarom verstandig om vooraf goede afspraken op papier te zetten voordat het onroerend goed wordt verhuurd. Want met name de huurders van woningruimten en winkelruimten genieten een hoge huurbescherming in geval van een conflict. ​Een belangrijk onderdeel hiervan is natuurlijk de huurovereenkomst. Maar in de praktijk komt er meer bij kijken dan u wellicht doet vermoeden.

Onze juristen adviseren en helpen u hier graag bij. Wanneer er toch sprake is van een conflict dan staan wij voor u klaar om u bij te staan. www.smitslegal.nl


45 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page