top of page
  • Foto van schrijvermr. Mark Smits

Let op! Smits & Co incasso zijn wij niet = oplichting

Meerdere mensen hebben afgelopen dagen contact met ons opgenomen omdat zij in de veronderstelling zijn dat wij iets te maken zouden hebben met Smits & Co incasso. Dit is uitdrukkelijk niet het geval!


Wanneer u gebeld wordt door Smits & Co incasso dan heeft u te maken met oplichters!


Deze oplichters nemen anoniem telefonisch contact op. Vervolgens wordt gevraagd om geld over te maken naar een bankrekening in Polen onder de naam Alantis.


Maak geen geld over! Smits Legal heeft inmiddels de politie ingeschakeld. Bent u gebeld? Doe zelf aangifte en meld het ons via secretariaat@smitslegal.nl.


Werkwijze Smits Legal B.V.

Smits Legal werkt 100% transparant en wij houden ons aan de wettelijke voorschriften in het kader van het incasseren van openstaande vorderingen. Wij houden ons aan de wettelijke rente en wettelijke incassokosten. Wanneer het vorderingen op bedrijven betreffen houden wij ons aan hetgeen wat contractueel is overeengekomen. Daarnaast bellen wij nooit anoniem en ontvangt u altijd een brief en/of e-mail waarin u transparant kunt lezen wie uw schuldeiser is en hoe de schuld is opgebouwd.


Mocht u twijfelen over de juistheid van uw ontvangen brieven of e-mails? Neem dan gerust contact met ons op.202 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page